Apie juodą metalą ir „Victoria Secret“

Posted: 2016-12-27 in Pezalai
Žymos:,

Po pseudokrikščioniškų švenčių ilgojo savaitgalio be lempų ir ausinių grįžti prie savo kompo ir pasimėgauti visokiais gražiais skambesiais — vienas malonumas. Bet kažkodėl labai užsimaniau ką nors juodo paklausyt. Būtų, aišku, visai fun ir kokią bažnyčią padegt 😀 Bet net nežinau, kur kokia artimiausia medinė yra, kažkaip tik Palūšės žinau. Ana jau kartą buvo degus ir, jaučiu, ne nuo gelžgalvių rankos.

Tai čia taip nelabai rimtai. Aš nesu juodojo metalo gerbėjas ir mylėtojas. Apskritai, šitą nei tai žanrą, nei tai reiškinį suprasti yra sunku ir jo pradžia susijusi su visa krūva tikrų psichų. Na, bet atsirado ir juodų gelžgalvių, kurie juodąjį metalą priima kaip tiesiog žanrą ir saviraiškos priemonę, o ne judėjimą su bažnyčių deginimais.

Šiaip iš juodojo metalo grupių, kurių bent jau pradžia buvo ganėtinai juoda, tai kažkaip patinka Rotting Christ ir Impaled Nazarene. Pirmieji tokie linksmi psichai, kurie kažkaip idealistiškai gražiai viską daro ir maloniai džiugina ausį. Taip pat iki smulkmenų atspindi mano paties požiūrį į krikščionybę ir tikėjimą apskritai. Antrieji man patinka dėl to, apie ką dainuoja. O dainuoja tiesiog apie tai, kas jiems užeina ir kas kankina. Kažkada jiems uždraudė kažkur koncertuot, tai paskui visą albumą apie cenzūrą ir idiotus sukūrė.

Nukrypau nuo pagrindinės minties. O ji labai paprasta, norėjau pasidalinti man visiškai tobulu, visiškai mane vežančiu ir džiuginančiu tikro juodojo psicho Burzum kūriniu:

Va čia yra tikras antigrožis ir antiteisybė, bet kaip nerealiai!.. Šiaip man visas „Filosofem“ patinka, bet va šitas šmotas — kažkas kapitaliai nerealaus.

O dabar taip ne į temą, tūlike prisėdęs radau atverstą žurnalą „Žmonės“ su Victoria Secret nuotraukom bei viena gražia subine. Tada atsiverčiau kitą pusę ir likau biškį nesupratęs:

Victoria Secret pūkutės | Darau, blė

Ką ten „Victoria Secret“ užrūkė, kad šitaip triusikus sudizainino?

Komentarai
  1. mechadrake parašė:

    Nu cia ne mano stilius postintas gabalas, baznycias reiktu kartais padegint for real kai kisas su savo nuomonem i zmoniu gyvenima kaip universaliom tiesom 😉
    Man geriau limpa https://www.youtube.com/watch?v=htKY2oD85rs bet juokingiausia kad religiniai motyvai muzikoj o as nereligingas. Speed metal ju gerai skamba. Gerai per diena kai tenka vasara vairuot aparata https://www.youtube.com/watch?v=F4KxEKA-mB8 o klausyt paskaitu irasu nusibosta.
    Dar ant dusios gerai kai kas nors gerai parėkia kaip japonu covery https://www.youtube.com/watch?v=cGJfO3P4s04, nors čia jau ne metalas su technuške 😀
    O žurnalas žmonos tikriausiai, jai depresijos dar nėra? nes tam tie žurnalai ir skirti su fake people and fake pictures, starved teeny sized models, nepaisant funny size undervear.

  2. Raimondas parašė:

    Victoria secret ir yra “legalioji pornografija“ net neabejoju kad vykute dar jas ir parduoda…

  3. Skirmantas parašė:

    Kas negerai su tais triusikais? Per maži? Tai kad nebūna per mažų gal.

    O Filosofem gerulis. Geresnio pas Burzumėlį mano ausiai nėr.

    Su sąlyga, kad visi čia džiaugiamės muzikomis, tai aš parekomenduosiu va šitą: https://open.spotify.com/track/0M9fRmHLPxY8iXwoHV5qi4 – visas tas albumas nučiuožęs.

    Turėtų patikt.

    Nu ir pastarųjų savaičių atradimas jau iš black metal’o: https://open.spotify.com/track/6xuWnlizesfyg3Xi9FULAJ – ans toks su liaudies muzikos priemaišomis. Baisiai fainas.

  4. Ramunas parašė:

    Apie vieso turto sunaikinima, visuomenei pavojingu budu – kazkokia lyg ir pastraipa yra BK. Todel verciau, kodel nepasidegus savo statomos trobos, autoriau, su visais davikliais, velniop?
    (atsiprasau, kad be Lt raidziu)

    • Darau, Blė parašė:

      Jo… nei raidžių, nei emailo normalaus 😀 Tamsta kažkaip neadekvačiai reaguoji į nerimtas blevyzgas.

      • Skirmantas parašė:

        Kažkada pajuokavau apie onanizmą ir Jėzų verkiantį dėl to, tai iš kažko irgi gavau gan neadekvatų pasipiktinimą. Ir dar buvo čia spektaklis kažkada, kur irgi iš davatkų buvo stiprus pasipiktinimas.

        Pikti jie labai.

        • Darau, Blė parašė:

          Aha, turiu aš čia gerų pavyzdinių istorijų… bet jau nepasakosiu, paskui nežinau, kas dar atsiraus 😀 Čia tik su sveiko proto žmonėm apie tai diskutuot galima ir tai atsargiai.

      • Ramunas parašė:

        Emeilas tikras, tik tam ir skirtas, is ko nelaukiu jokio atsakymo. Bet ne apie tai as. As apie “uzkalnio sindroma“ ir dvigubus standartus rasliavose. Zinoma, viska galima nurasyti sarkazmui, juodam humorui, naminio vyno poveikiui ar dar bala zino kam. Bet su visa pagarba autoriui, linkiu karteles nenuleisti iki galeros rusio (tos, “tikrosios“, Kumeliu g.) alko-metal blevyzgu, kuriose pats esu praleides ne viena jaunystes savaitgali…

        “Pirmiausia, škia, važiuojate iki Anvers metro stotelės. Ten išlipate ir traukiate su krūva turistų link Sacré-Cœur (tariasi maždaug „sakre kėr“) bažnyčios — ji tupi ant Monmartro kalvos ir iš toli matosi. Graži, balta tokia: (nuotrauka)“

        (Deja, Lt raidyno neturiu gabumu isideti i 6 CentOS).

    • Rimas parašė:

      Karbauski, čia tu?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.