Nuorodos

Štai čia kelios nuorodos, kurias skaitau ir darau. Tai ne kokie nors populiarūs delfiai ar rabinovičiai, o kelios tiesiog mane dominančios vietelės internete, kurias seku daugmaž nuolat. Gaila, ne visos labai aktyvios.

Skaitau:

Savel Brain Dump. Normaliem žmonėm gali pasirodyti, kad tai kažkokio piktojo elektronikos genijaus tinklaraštis. Man tuo tarpu tai tiesiog lobynas informacijos ir pagarba žmogui, daugiau už mane įsigilinusiam į tas sritis, kurios domina ir mane. Pakviesčiau kada šitą kaunietį alaus, ale truputuką nedrįstu…

100 Procentų Elektrinis — gero draugo tinklaraštis apie gyvenimą su elektromobiliu.

Riedančios uolos. Netiesioginio kolegos iš rašymo srities tinklaraštis. Kartą jis save pavadino „borodatu altruistu“, paskui „anarchistu“, o šiaip tai nieko, protingas ir geras žmogus, nors prie užpakalio dėk.

Mindaugas Markauskas. Suintrigavo su giros gamybos aparatu ir pagreitintų filmukų bėgelių gamyba.

[GLL] blogis. Gero draugo ir keliautojo maniako planai bei ataskaitos. Tikras gėris tiems, kurie mėgsta keliauti.

Konstanta 42. Kassavaitiniai Visatos kąsneliai, vienas kitas straipsnis apie astrofiziką/astronomiją. Visiškai gykiškas gėris.

Hummus and Magnets. Kažkokio dano pezalai apie Linuxą ir naudingus algoritmus bei visokias kitokias kompiuterastiškas magijas. Labai smagu skaityti ir panaudoti savo reikmėms.

Istorijos įdomybės. Labai gera kasdieninė tikros istorijos porcija mažomis dozėmis.

Istorijos baikos. Na, kai nėr ką skaityti — alternatyviai pateikta istorija (bet nebūtinai neteisinga, nors gali būti pletkų lygio).

Darau:

Darau, blė feisbuke — šio tinklaraščio atspindys. Užsilaikinkit, jei feisbuką naudojate naujienų agregatoriaus formoje.

Pas šitą nerealią ir tobulai protingą bei sveiko proto trenerę mokausi čiuožti.

Pradėjau viešinti radijo bangomis priimtus Kyodo News radijo faksus.

Semiuosi išminties:

Austėjos blogas. Atitinka mano vidinius nesusiformavusius ir iki galo neišreikštus bei sunkiai įsivaizduojamus būdus, kaip išgyventi su vaikais ir kaip iš jų padaryti teisingus žmones. Taip pat vėpsau Austėjos feisbuką.

Personal Development for Smart People. Savipagalbos ir tobulėjimo lobynas nedurniems žmonėms.

Bile kas:

„Smetoninis“ Kaunas. Kaip ir dauguma, mėgstu visokį „vintažą“, senas nuotraukas, senus žemėlapius, stympanką, senovines mikroschemas ir panašiai. Tad ir gimtojo Kauno visokios nuotraukos džiugina.

Map of Metal. Čia tiek patyrusiems, tiek pradedantiesiems gelžgalviams, tiek dar ir tiems, kurie nieko neraukia, bet gal norėtų, o gal šiaip išsilavinimui praplėsti apie visokius metalo žanrus, požanrius, atšakas ir persikirtimus.

Tam kartui tiek, gal ką prisiminsiu daugiau, tai papildysiu.