Gaivi mėtų arbata

Posted: 2014-01-15 in Valgymas
Žymos:, ,

Gaivi mėtų arbata yra… puiki, gaivi ir skani mėtų arbata! Tokią pačią galima daryti ir iš raudonėlių, ramunėlių ir visokių kitokių arbatiškų žolelių. Ką, nemanėte, kad iš raudonėlių galima arbatos pasidaryti? Ir dar kaip!

Principas gaiviųjų arbatų paprastas… darome jas ir maišome su kokiomis nors sultimis. Štai paprasta pipirmėčių arbata, kurios trečdalį sudaro pačios banaliausios obuolių sultys:

Pipirmėčių arbata su obuolių sultimis | Receptai | Darau, blė

Kompozicijoje – ąsotėlis su maišyta arbata. Palikta pora pipirmėčių lapelių dėl grožio. Sustelėjęs dobiliukas čierkelėje šiaip, dėl vaizdo. Už jo – pakelis pakelių arbatžolėms. Na, tas, ant kurio užrašyta o-cha pakku (お茶パック). Labai naudingas, kai nesinori arbatžolėmis užteršti arbatos. Su jais ir filtruotą kavą galima pasidaryti. Parsivežėm jų kalną iš pirmosios kelionės Japonijon prieš kokius tai gal aštuonerius (?) metus. Pasirodė anuomet, kad baisiai geras daiktas ir neklydom.

Advertisements

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s